Meteen naar de inhoud

Visualiseer je mooiste leven

Workshop

Deze dag gaat over jou. En over jou alleen. We zitten in een kleine veilige groep waar ieder in zijn eigen proces zit. Daardoor kan er heel veel verbinding ontstaan.

Ik creëer de ruimte om je te tonen wat er mogelijk is in je leven. Je krijgt op deze dag de tijd en de ruimte om een laag dieper te zakken in je bewustzijn en je dromen en verlangens te doorvoelen.

Je gaat voelen en intunen op wat jij wil. Je krijgt helder wie je wil zijn, wat je wil doen en wat je daarbij wil hebben. Hoe ziet dat eruit voor jou? Dit werk je uit op een visionboard met knipsels uit tijdschriften.

Dit is een echte transformatie dag!

De kracht van een visionboard zit ‘m in het manifesteren. Door iets visueel te maken, maak je het tastbaar en concreet. Je kan gerichter actie nemen en keuzes maken in lijn met dit droombord, waardoor je na een tijd gaat zien dat je (zelfs onbewust) het leven of de dingen gaat aantrekken die je erop hebt gezet.

Meditatie en visualisatie

Je maakt contact met je diepste verlangens door naar binnen te keren met krachtige meditatie en visualisatie oefeningen.

Schrijven en verbinden

Je krijgt tijd om een aantal richtinggevende vragen te doorvoelen, op te schrijven en te bespreken. Dit vormt de basis voor jouw droombord.

Tijdschriften doorbladeren

Je zoekt beelden die bij jouw visualisatie passen. Je kiest de plaatjes die intuïtief je aandacht trekken.

Visionboard

Je maakt een visionboard met de beelden die je selecteerde. Dit droombord neem je mee naar huis en zal je richting geven alsook een visueel anker.

249€

Excl. BTW.
Incl. materiaal, eten en drinken, all-in.
Van 9.30 – 16.30.

Ik wil als eerste op de hoogte zijn van nieuwe workshops en vakantiekampen!