Meteen naar de inhoud

Sterker worden van binnenuit

Vakantiekampen en themadagen

In kleine groepjes op een leuke locatie komen we samen. We leren elkaar kennen en gaan al spelenderwijs aan de slag met thema’s zoals zelfvertrouwen, inzicht in eigen en in elkaars talenten, veerkracht en waar word ik nu écht blij van?

We, dat zijn Karen en ik, werken bewust met kleine groepjes zodat we maximale verbinding, veiligheid en qualitytime kunnen garanderen per kind.

We gaan voelen en ontdekken, we gaan knutselen, tekenen, spelletjes spelen, naar buiten toe, met dieren knuffelen en zo veel meer. We zoeken contexten op waar talenten kunnen stromen. De kinderen gaan dit (nog) niet beseffen, maar aan de hand van hun reacties en waar ze van gaan stralen, zien we waar hun voorkeuren en talenten liggen.

En die gaan we natuurlijk benoemen en in de verf zetten!

Kijken achter gedrag

Vurige draakjes, hoogsensitief, hoogbegaafd… Alles mag er zijn. Welke behoeften schuilen er achter pittig gedrag? Wat laat het kind zien met dit gedrag? Welke talenten (in overdrive) zitten hier verborgen?

Educatieve spelletjes

We maken complimentenenvelopjes (leren om positief naar elkaar te kijken), doen yoga oefeningen en ‘mediteren’ om in contact te komen met ons voelen, we leren wat talenten kunnen zijn, wat we al zien bij onszelf en zoveel meer.

Inzicht in eigen kunnen

Adhv de talentenspelletjes krijgen de kids inzicht in welke talenten bij hun horen, waar ze goed in zijn én waar ze blij van worden, zodat ze dit meer kunnen inzetten.

Handvaten voor veerkracht

We maken een veerkrachtpotje. Waar ieder voor zich ideetjes insteekt die voor hen kunnen werken op momenten dat het minder gaat. Handig voor zowel kind als omgeving.

In contact met dier en natuur en onszelf

Ik werk het liefste in een omgeving waar veel groen, bomen en dieren zijn. Dieren verzorgen of in de natuur zijn creëert rust en verbinding. Zodat ik in contact kan komen met het kind achter het gedrag.

Iedereen gaat naar huis met een talentdiploma

Elk kind krijgt op het einde van een week (of themadag) een ‘diploma’ waarop de talenten staan die ik gespot heb en die voor je kind ook kloppen.

49€/dag

incl. BTW (5 dagen, geen losse dagen mogelijk)
Dagen van 9 – 16h. Eten en drinkbus meebrengen. Alle materiaal inclusief.
Schrijf je hier in voor de komende groeikampen.

Ik wil als eerste op de hoogte zijn van nieuwe workshops en vakantiekampen!