Meteen naar de inhoud

Individuele begeleiding

Begeleiding in een warme setting

In een warme en veilige huiskamersetting gaan we aan de slag. We bekijken waar jij tegenaan loopt en welke hulp jij kan gebruiken. Het mag over gelijk wat gaan. Alles mag er zijn.

Mijn werkwijze bestaat uit het vertalen van wat ik hoor naar iets positiefs. Waar hoor ik talenten? Waar herken ik sterktes en waarden in je verhaal? Als je doorschiet in iets (bv. controle gedrag), is dat vaak een talent in overdrive. Ik laat je meekijken door deze bril, om zo meer draagkracht en veerkracht in jouw leven te krijgen. We zoeken contexten en handvaten die ervoor zorgen dat jij weer kan ademen. Dat jij energie voelt stromen.

We creëren ruimte.
Mentale ruimte, ademruimte en ruimte voor jou om te zijn wie je bent ♡

Begeleiding voor koppels vind je hier

Intake van 1h

Waar loop jij tegenaan? Wat is jouw hulpvraag? Welke stappen heb je al afgelegd? Daarmee gaan we aan de slag in dit gesprek.

Talentinterview

We starten met een talentengesprek. We kijken naar jouw voorliefdes, naar wat jou blij maakt, waar jij van oplaadt. Dit vormt de basis voor alles wat volgt. Dit is het hart of de kern van wie je bent.

Plan van aanpak

Op het einde van het intakegesprek stellen we samen een plan van aanpak op. Afhankelijk van wat jouw nood en vraag is.

Sessies van 1h

Voor elke sessie mag je een uur reserveren (ongeveer). Ik hou rekening met wat uitloop of wat inkort afhankelijk van het moment.

65€/sessie

Gratis annuleren tot 24h voor afspraak. Nadien wordt de sessie doorgerekend.

Ik wil als eerste op de hoogte zijn van nieuwe workshops en vakantiekampen!