Meteen naar de inhoud

Individuele begeleiding voor kinderen

Kindertalentenfluisteraar

In een warme huiselijke omgeving komen we samen om jullie hulpvraag helder te krijgen en om te kijken welk parcours jullie al hebben afgelegd.

In diezelfde setting gaan we de volgende sessies verder. Ouders zijn altijd welkom om mee te volgen. Zowel van dichtbij of van op de zijlijn. Het doel is om jullie kind in zijn/haar kracht te zetten, te kijken waar de talenten liggen en een veerkrachtplan uit te stippelen.

Alles mag er zijn. Vurig gedrag, emoties, verlegenheid, weerstand, boosheid, … .

Ik werk vanuit verbinding en liefde. En met humor. Achter elk gedrag zit voor mij een behoefte. Mijn doel is om deze behoeftes te zien, jullie kind te zien en het gedrag te vertalen in de talenten ik zie. Jullie kind vanuit deze positieve insteek te ondersteunen en inzicht te geven in wat er goed gaat, waar hij/zij blij van wordt en hoe we dit meer kunnen inzetten in jullie levens.

Resultaat: meer veerkracht, meer mentale en emotionele ruimte, meer rust, meer zelfvertrouwen, minder vurig of ongewenst gedrag en vooral veel goesting om zichzelf verder te gaan ontdekken en ontwikkelen.

♡ persoonlijke ondersteuning om te groeien en bloeien ♡

Intake

Indien mogelijk met beide ouders. Om een beeld te krijgen van de situatie, waar jullie tegen aanlopen, de beleving van de realiteit voor zowel jullie als ouders als voor jullie kind.

Talentinterview

Alles begint bij een positieve fundering. Daarom start ik (na de intake) altijd met een talentinterview met je kind. Waar zit het vuur? Waar wordt je kind blij van?

Plan van aanpak

Na de intake bespreken we een mogelijk plan van aanpak. En tijdens de sessies maak ik samen met zoon/dochterlief een veerkrachtplan.

Sessies van 1h

Elke sessie duurt ongeveer een uur. Hierin kunnen we praten, maar ook spelen, bewegen, creatief bezig zijn, dieren knuffelen enz. Gelijk wat er nodig is om in verbinding te kunnen werken. Ik werk met wat zich aandient op het moment.

65€/sessie

Gratis annuleren tot 24h voor afspraak. Nadien wordt de sessie doorgerekend.

Ik wil als eerste op de hoogte zijn van nieuwe workshops en vakantiekampen!